Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στόχος μας είναι τα βιβλία για παιδιά να φτάσουν σε όλες τις σχολικές βιβλιοθήκες πανελλαδικά.

Παράλληλα, συμμετέχουμε ενεργά σε ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος και στηρίζουμε τις δράσεις που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Ραλλεία Σχολεία

Ιδιαίτερη χαρά αποτέλεσε για το Ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Σχολείου Μονάχου η επίσκεψη των 4 Ελλήνων μαθητών των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού ήταν η πρώτη αποστολή μαθητών από την Ελλάδα που φιλοξενείται στο Ευρωπαϊκό Σχολείο στο Μόναχο. Το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού σχολείου, αγκάλιασε με χαρά τα τέσσερα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τα οποία και τους πρόσφεραν ως δώρο Σελιδοδείκτες με χαρακτηριστικά Ελληνικά τοπία, μια ευγενική Χορηγία των Εκδόσεων Καρυδάκη. Οι εκδόσεις Καρυδάκη και η ιδιοκτήτρια κυρία Καρυδάκη με την ευαισθησία που την διακρίνει βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό των μαθητών και προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση χορηγίας η οποία γέμισε με ενθουσιασμό τους μαθητές του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου του Μονάχου, αλλά και τις οικογένειές τους όταν είδαν τα παιδιά τους να επιστρέφουν στο σπίτι τους με ένα δώρο που θύμιζε Ελλάδα, τον σελιδοδείκτη των Εκδόσεων Καρυδάκη.

Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους

Στηρίξαμε την ενέργεια των καταστημάτων Public προς τους πυρόπληκτους και διαθέσαμε παιχνίδια & βιβλία για τα παιδιά των πληγέντων περιοχών.  

Πέραν όμως της υλικής βοήθειας, όλοι εμείς από τις εκδόσεις Καρυδάκη έχουμε δηλώσει στους αρμόδιους φορείς τη δυνατότητα εθελοντικής εργασίας, προκειμένου να προσφέρουμε τη βοηθειά μας στους συνανθρώπους μας.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και ευχόμαστε να μη ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο.

Bookwave 2018

Η προσφορά μας στο Library4All συνεχίζεται αμείωτη με μοναδικό στόχο να γεμίσουν οι σχολικές βιβλιοθήκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Παιδικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "Ελπίδα"

Κατόπιν επίσκεψή μας στο Παιδικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "Ελπίδα", ενημερωθήκαμε από το αρμόδιο τμήμα για την ανάγκη των παιδιών να απασχολούνται δημιουργικά, ώστε να απομακρύνονται έστω και για λίγες ώρες από το πρόβλημά τους και σπεύσαμε να προσφέρουμε παιχνίδια και βιβλία ελπίζοντας συμβάλλουμε και εμείς στην ψυχαγωγία τους.

Bookwave 2017

"Μέσα στο δύσκολο χειμώνα που διανύουμε, τα βιβλία που μας προσφέρατε θα είναι για μας μια ζεστή συντροφιά, που θα μας ταξιδέψει ευχάριστα ως το καλοκαίρι. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από το 8ο Νηπιαγωγείο Νέας Αλικαρνασσού".

πηγή: https://www.facebook.com/Library4all/

Bookwave 2017

Οι Εκδόσεις Καρυδάκη στηρίζουν για άλλη μια χρονιά το Bookwave.

Τα πρώτα βιβλία από το bookwave 2017 έφτασαν στο Νηπιαγωγείο Κερδυλίων Σερρών: "Παραλάβαμε με μεγάλη χαρά τα βιβλία που μας στείλατε. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ".

πηγή: https://www.facebook.com/Library4all/

Bookwave 2014

Συμμετείχαμε και αυτή τη χρονιά στην ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών μέσω του bookwave!

Παιδικά Χωριά SOS

Επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS στη Βάρη και δωρίσαμε 400 τετράδια για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών που ζούν εκεί. Αυτό το σπουδαίο έργο στηρίζεται από εθελοντισμό, δωρεές και χορηγίες. 

"ΕΛΠΙΔΑ" Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο

Δωρεά 150 βιβλίων για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ξενώνα "Ελπίδα".

 

ΣΚΑΙ-Eurobank- Δράση "Πίσω στο σχολείο"

400 τετράδια Α4 2θεμάτων, είναι η προσφορά μας στη δράση ΣΚΑΪ/Eurobank με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Αττικής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Ξενώνας SOS ΕΛΙΖΑ

Συγκεντρώσαμε ανακυκλώσιμα υλικά και τα προσφέραμε στο ξενώνα κακοποιημένων παιδιών ΕΛΙΖΑ για την ώρα της δημιουργικής απασχόλησης.

ΚΙΒΩΤΟΣ

Προσφορά 100 βιβλίων στην κατασκήνωση που φιλοξενούσε τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ.

 

Bookwave 2013

Συμμετείχαμε και εμείς στην προσπάθεια ενίσχυσης των βιβλιοθηκών μέσω του bookwave 2013 που διοργανώθηκε από την ομάδα Library4all στο Μουσείο Μπενάκη και είμαστε οι πρώτοι που γράψαμε στο ευχητήριο λεύκωμα!!!

 

Reduce, reuse, recycle

Στα πλαίσια της δράσης reduce, reuse, recycle:

• Συγκεντρώνουμε προϊόντα μας με κάποιο μικρό ελάττωμα, εικόνες, φωτογραφίες, υλικά συσκευασίας, κορδέλες και οτιδήποτε δεν χρειαζόμαστε εμείς αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλους.

• Επικοινωνούμε με παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία του Δημοσίου και τα προσφέρουμε για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών

Σχολικές βιβλιοθήκες

Ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών Πανελλαδικά και δωρεά προϊόντων στις σχολικές γιορτές για ενίσχυση του έργου των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων

Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γ.Ν. Φλώρινας.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα φτιαγμένη από τα παιδιά του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γ.Ν. Φλώρινας. Μια ευγενική χειρονομία ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά βιβλίων μας προς στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης τους.

Please reload

 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Pinterest Icon

Έδρα-Γραφεία-Χονδρική

Στροφυλίου 55

145 64 Κηφισιά

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ.: 210 27 17 140

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε!
Eshop
karydaki_final_logoFB.jpg

© 2020 by Εκδόσεις Καρυδάκη. All rights reserved